New feature: the fortress

Re: New feature: the fortress

Notapor Dark lord » Mié Dic 31, 2014 23:02

Spying on all 289 point castles is now possible by sending 20001 copper from a fortress. Was this a planned outcome? 99% of castles are now vulnerable to successful spy missions. And I also agree on the frees left over by creating a fortress. Make them dissapear. When creating a fortress you need 4 extra lots of silver to recapture your own previous castles otherwise others move into your area.
Dark lord
 
Mensajes: 10
Registrado: Jue Abr 24, 2014 22:58

Re: New feature: the fortress

Notapor Rouge » Dom Ene 04, 2015 5:45

Troop build rate same as 1 castle is crap
Barracks maxes back to same build rate as original 5 castles
Rouge
 
Mensajes: 2
Registrado: Mar Feb 11, 2014 21:37

Re: New feature: the fortress

Notapor RobRoy41 » Mié Ene 07, 2015 12:41

Hi, I´m playing in webbrowser on a computer. Can anyone tell me how I create a fortresscenter. It seems to me that I dont have that function in the webbrowser....
RobRoy41
 
Mensajes: 1
Registrado: Mié Ene 07, 2015 12:39

Re: New feature: the fortress

Notapor Custos » Jue Ene 08, 2015 18:18

There is an icon on the left side of the castle list
Custos
 
Mensajes: 84
Registrado: Mié Mar 19, 2014 17:56

Re: New feature: the fortress

Notapor bobix » Mar Ene 13, 2015 20:12

Browser version is old,robroy. Thats why I am not building fortress yet. There isnt any logic to start this feauture without being ready :(
bobix
 
Mensajes: 8
Registrado: Vie May 16, 2014 19:40

Re: New feature: the fortress

Notapor joeker13 » Jue Feb 05, 2015 17:15

Awesome...maybe somewhere down the line you could come up with another new feature ...you can call it ...KINGDOM...combine 3 fortresses to make one KINGDOM...
joeker13
 
Mensajes: 2
Registrado: Mar Jun 17, 2014 21:25

Re: New feature: the fortress

Notapor babyyu » Dom Feb 08, 2015 9:08

Hahaha. How could you do that?upgrading the fortress takes lots of time. What more 3 fortress.

Really, upgrading the fortress is so much expensive. I will not make it again. I will not recommend this feature .yeah it's cool to have it. But it will cause you a lot..
babyyu
 
Mensajes: 2
Registrado: Jue Ene 15, 2015 6:43

Re: New feature: the fortress

Notapor Baron S » Mié Abr 29, 2015 20:11

Chain of defence ? Really? This game has No sense For me No more. Now you can send deff on the correct round without waiting and planning. Dont need to check your defence. everything is shown.
You have killed this game with this update!!
Baron S
 
Mensajes: 2
Registrado: Mar Nov 04, 2014 19:24

Re: New feature: the fortress

Notapor Jimbo » Mié Ago 19, 2015 6:50

Suck it!
Jimbo
 
Mensajes: 15
Registrado: Lun Mar 24, 2014 8:54

Re: New feature: the fortress

Notapor camelcrush » Lun Jun 20, 2016 19:40

How bout now days all these post seem to be over a year old.is it still to expensive to make a fortress or have they fixed that?
camelcrush
 
Mensajes: 1
Registrado: Lun Jun 20, 2016 19:26

AnteriorSiguiente

Volver a Suggestions & Feedback

¿Quién está conectado?

Usuarios navegando por este Foro: Bing [Bot] y 1 invitado

cron