The fortress: FAQ

General Lords & Knights topics

Re: The fortress: FAQ

Postby Incognito » Wed Dec 31, 2014 12:02 pm

The field distances shown on the map need to be accurate for planning a fortress. I capped castles that displayed as being 3 fields from my intended center, but when I checked the distances by looking at the time to send resources, most of them were too far away.

Is it possible to undo a center, or can I create another to use with some of the same castles?
Incognito
 
Posts: 7
Joined: Mon Apr 07, 2014 4:09 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby dany » Wed Dec 31, 2014 3:41 pm

The arrows Display the Field distance from the Edge of the map in your phone and not the Center.
⚔ Ⓓⓐⓝⓨ ⚔

⚔ ᏩᏝᎪᎠᎥᎪᎢᎾᎡᎦ ⚔
dany
 
Posts: 588
Joined: Thu Feb 27, 2014 2:19 am

Re: The fortress: FAQ

Postby Kurdy Malloy » Thu Jan 01, 2015 10:14 pm

@developers

Is there already an estimate when we can expect the browser version to work with fortresses?
Kurdy Malloy
 
Posts: 11
Joined: Fri Jun 13, 2014 11:15 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby titan5 » Thu Jan 08, 2015 8:55 pm

Disadvantage of fortress:

It is said the fortress is having strength of 8 castle and it takes 5 castle to create.
Still the fortress cant recruit troops in parallel. Even with a fully grown fortress a spearman will take 1.2 mins. So in 6 min fortress will have 5 spearman whereas 8 castle will have 8. So whats the advantage. I think it only a way to force player to use gold.
The same mistake of limiting the copper storage is repeated. The copper storage should be allowed to whatever limit a player wish. That way no one know what maximum copper should be sent.
titan5
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 08, 2015 8:44 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby titan5 » Thu Jan 08, 2015 9:06 pm

Fortress should have atleast 5 parallel recruitment as its created using 5 fully grown castle n 20k silver for each plus 20k extra
titan5
 
Posts: 2
Joined: Thu Jan 08, 2015 8:44 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby linda.ann.davis » Sat Jan 10, 2015 6:48 pm

I have finished the process of building the fortress but my castles all remain as is. My expansion list is complete with no further offerings but all castles remain individual with no added features. Did I miss a step? This has cost 100000 silver to this point.
linda.ann.davis
 
Posts: 1
Joined: Sat Jan 10, 2015 6:44 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby Kurdy Malloy » Sat Jan 10, 2015 9:28 pm

@linda

The process costs 120000 silver in total.. It seems that you constructed the fortress and added the four other castles but did not to the final step. See the keep of your centre for this.
Kurdy Malloy
 
Posts: 11
Joined: Fri Jun 13, 2014 11:15 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby panemon » Sun Jan 11, 2015 2:33 am

What. Why. Wtf!!!!
Why is there a limit on troop production in my fortress?
It says 1000 available. Yet it wont let me without paying gold. Wth?
Why bother having that many available if i cant produxe them.
panemon
 
Posts: 1
Joined: Sun Jan 11, 2015 2:28 am

Re: The fortress: FAQ

Postby Kurdy Malloy » Sun Jan 11, 2015 7:38 am

@panemon A fortress can only hold two recruitment ques. Normal castles can have three.
Kurdy Malloy
 
Posts: 11
Joined: Fri Jun 13, 2014 11:15 pm

Re: The fortress: FAQ

Postby Bfyrhv » Fri Jan 16, 2015 6:30 pm

Could A castle be link to two fortress ????
Bfyrhv
 
Posts: 1
Joined: Sun May 04, 2014 6:29 pm

PreviousNext

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: Baidu [Spider] and 1 guest

cron